7 Mayıs 2011 Cumartesi

Anneler günü dolayisiyla


Anne olanlar bilir, o kücücük ellerden alinan, sevgiyle kendilerine özgü özenle hazirlanmis seni seviyorum anne yazili kagitlar, resimler bir annenin hayatinda aldigi en güzel hediyelerdendir, zamanla harcliklarla biriktirilerek alinan hediyeler de hep cok degerli  olsa da, o kücük kagit hediyeler bir ömür saklanir hem dolabin hem kalbin en degerli kösesinde.


Biri Cem'den digeri Alara'dan iki kücük kart


Alara'nin bana hazirladigi bir "ebru"


Cem'den annesine

Bir de kocaman da olsaniz, artik boyunuzu asmis cocuklariniz da olsa, annenizin sizin icin özenle sectigi veya hazirladigi bir hediyeye ilistirilmis, kücük bir kart arkasina sizin icin en güzel dileklerini dilerken ekledigi hayatla ilgili ufacik cümleler vardir, onlar da iste biz „cocuklari“ icin okurken  koklamak, icimize sokmak istedigimiz „annemm“ dedirten cümlelerdir..


Annecigimin kendisi gibi duygulari gibi zarif kartlarindan


Evlerimi ordan oraya tasirken, cok seyimi kaybettim, biraktim, birakmak durumunda kaldim…Ama o cekmecelerim hep benimle geldi, benim en güzel hazinelerim onlar.
Bugün actim cekmecemi, seyrettim hepsini tek tek, sevgiyle, ne cabuk büyüdüler, ne cabuk büyüdüm dedim…



Profilonun hazirladigi bir reklam klibi var;
Ben cok begendim, bu klipde gecenleri duymayaniniz, söylemeyeniniz yoktur sanirim 



2 yorum:

  1. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.. koyduğunuz her resim çok manidar.. çocuklaırn ki, annenizden geenler.. bahsettiğiniz kayıplar ve sağ kalan çekmeceler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de sizinkini kutluyorum, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil